Het merk Spar

 

Liefde voor producten

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Onze ervaren specialisten gaan elke dag opnieuw op pad om alle producten blind te proeven en te keuren. Met geduld, en vooral heel veel toewijding. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze winkelrekken. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

 

Vers, zei je?

Daarvoor moet je bij Spar zijn.  Je vindt de producten van ons eigen Spar-merk in onze versafdeling. Maar hoe weet je nu of ze echt kraakvers zijn? Door te proeven natuurlijk. Loop geregeld eens langs onze versafdeling en ontdek de nieuwste Spar-producten van heel dichtbij.

 

Beste prijs/kwaliteit

Het mag ietsje meer zijn. En daarmee bedoelen we meer kwaliteit aan een meer dan scherpe prijs. Wij garanderen dat elk Spar-product fors goedkoper is dan het gekende A-merk in het schap. De vele promoties in onze Spar-folder maken bij ons winkelen nog mooier.

 

Liefde voor het vak

Passie moet je delen. Wij houden van ons vak, en dragen dat graag over op anderen. Laat je verleiden en inspireren door onze verse Spar-producten en ga er zelf mee aan de slag. Je tovert in een handomdraai (en aan een verantwoorde prijs) een schitterende maaltijd op tafel. Ideeën genoeg voor lekkere recepten in ons maandelijks gratis magazine KOOK. Begin maar al te watertanden